Popis
Popis
Jste-li milovníky rýže, ale obvykle ji připálíte nebo rozvaříte, tak začněte používat rýžovar a servírujte dokonalou, nadýchanou rýži. Stačí změřit požadované množství rýže přiloženou odměrkou, vložit je do nádoby a přidat správné množství vody vyznačené na vnitřní stěně nádoby. Během vaření rýže můžete pokračovat v přípravě dalších pokrmů, protože nádoba se automaticky přepne do nastavení pro udržování teploty, díky kterému bude mít rýže v době podávání jídla tu správnou teplotu.Ale to není vše, nejedná se o pouhý rýžovar, ale i o parní vařič. Pokud se chcete stravovat zdravěji, vaření v páře je skvělý způsob, jak začít. Nejen, že pomáhá snižovat tuky a kalorie, protože nevyžaduje žádný olej, ale také pomáhá uchovávat všechny základní živiny ve vašem jídle, zároveň barvu i chuť potravin, navíc vaření v páře vyžaduje méně energie a vody.Nejde jen o zeleninu, kterou můžete vařit v páře, ale o maso, ryby a dokonce i některé dezerty.Příslušenství: hliníkový košík pro vaření v páře odměrka na rýži, naběračka tělo přístroje z nerezové oceli